Ansökan till våra utbildningar

Vi har öppet för sen anmälan, välkommen med din ansökan!

Göteborg

Malmö

Stockholm


Utbildningsrådgivning

Har du funderingar på vilken utbildning du ska söka? Vi på JENSEN yrkeshögskola erbjuder dig som sökande att kontakta vår utbildningsrådgivare Axel Skogberg och ställa din frågor direkt till honom på mobilen eller via mail. 

Läs mer


Det är av största vikt att din ansökan är komplett med betygskopior och övriga merithandlingar som efterfrågas samt att du dokumenterar övriga skäl som du vill åberopa. Om det saknas dokument finns en risk att dina chanser att bli antagen minskar.

Tänk på att urvalet bland behöriga sökande för flertalet utbildningar baseras på såväl yrkeslivserfarenhet, tidigare eftergymnasiala studier och annan kompetens, se respektive utbildning för mer information om dokumentation. Av detta skäl är det viktigt att du skickar med oberoende och officiella handlingar som styrker det du anger i din ansökan. Du kan exempelvis inte styrka yrkeslivserfarenhet eller tidigare eftergymnasiala studier med hjälp av ett CV, utan behöver bifoga intyg som tydligt bevisar det du angivit.

Saknar du behörighet men vill studera hos oss ändå? Läs mer om hur man gör det här.
Här finns alla viktiga datum att förhålla sig till under antagningsprocessen. 

Du kommer att få ditt antagningsbesked under juni månad, är du reserv får du ditt besked löpande i mån av plats. JENSEN yrkeshögskola kommer då att be dig bekräfta att du önskar din studieplats. Observera att när du tackat ja till din erbjudna plats kommer vi att ta bort eventuellt övriga ansökningar till ytterligare utbildningar längre ner i din prioritetsordning. Du har endast möjlighet att gå en heltidsutbildning samtidigt hos oss på JENSEN yrkeshögskola.

Du som sökande har tre dagar på dig att tacka ja till din erbjudna plats. 

Behöver du hjälp?

Kontakta vår utbildningsrådgivare Axel Skogberg här och ställa din frågor direkt till honom på mobilen eller via mail. 

Läs mer om urval, antagning och behörighet för Yrkeshögskoleutbildning.