Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN connect

JENSEN yrkeshögskola utvecklar och genomför statligt finansierade och studiemedelsberättigade utbildningar till eftertraktade yrkesroller tillsammans med företag, myndigheter och organisationer. Ett samarbete med oss kan vara nyckeln till er strategiska kompetensförsörjning. JENSEN connect är navet i vårt nätverk för arbetsgivare och studenter, befintliga såväl som gamla.

Om JENSEN Nyhetsbrev

JENSEN yrkeshögskola utvecklar och genomför statligt finansierade och studiemedelsberättigade utbildningar till eftertraktade yrkesroller tillsammans med företag, myndigheter och organisationer. Ett samarbete med oss kan vara nyckeln till er strategiska kompetensförsörjning. JENSEN connect är navet i vårt nätverk för arbetsgivare och studenter, befintliga såväl som gamla.

Hur vill ni samarbeta med oss?

Använd våra utbildningar som kostnadseffektiva rekryteringskanaler. Lär känna studenterna på företagsmingel, gästföreläsning eller studiebesök, och testa dem på yrkespraktik innan ni anställer dem. Medverka i ledningsgruppen för att säkerställa att utbildningen ger den kompetens ni behöver, eller var med och skräddarsy nya utbildningar efter era behov.

Gastforelasning.jpg

Rekrytering
Ett fördjupat samarbete kan skapa värde för företag på många olika sätt, som alla ytterst syftar till lyckade rekryteringar.

Lektion.jpg

Kompetensutveckling
Vi erbjuder fortbildning och vidareutbildning för yrkesverksamma där utbildningen finansieras av personens arbetsgivare.

YH VT17 FB-annons - 10 tips.jpg

Konsultuppdrag
Vår målsättning är att alla våra konsulter är yrkesverksamma personer som undervisar inom det som de arbetar med.

LIA repotage 1.jpg

Reportage
Läs mer om våra LIA-projekt, presentationer av deltagare i ledningsgruppen och intervjuer med våra elever.

O6I3C30.jpg

Medverka i en ledningsgrupp
Vad gör egentligen ledningsgruppen och hur arbetar de för att utveckla och säkra kvaliteten på våra utbildningar?

967_.jpg

JENSEN professionals
Genom JENSEN yrkeshögskolas alumniförening kan våra studenter hålla kontakt med varandra efter examen. Här kan också våra samarbetspartners annonsera efter den kompetens man behöver.

194159-OY0ID1-478.jpg

Handleda praktikanter
Ta emot LIA-praktikanter med specialiserade kunskaper och förmågor som kan bidra och skapa värde i just er organisation.

Mingel.jpg

Mingla med våra studerande
Minst två gånger per år anordnar vi företagsmingel som består av en blandning av företagspresentationer i helklass och avslappnat mingel med något att äta och dricka.

OH1E1D0.jpg

Gästföreläsning och studiebesök
Kom och träffa våra studerande i helklass när det passar er, eller om ni vill ta emot oss i era egna lokaler.

Reportage

Carina - feed.jpg

"IT-projektledare behövs överallt"
Carina Höyheim från Metier, som sitter i JENSENs ledningsgrupp för utbildningen IT-projektledare, menar att behovet av IT-projektledare är mycket stort, och ökar hela tiden.

LIA repotage 1.jpg

Sanaz fick anställning tack vare LIA
Sanaz Bestouh studerade till IT-projektledare på JENSEN 2015-2016 och gjorde sin praktik på Fujitsu i Kista. Tack vare LIA är hon nu anställd och får arbeta med flera stora företagskunder.

Hanna Smedberg_lag.jpg

Alumn Hanna Smedberg
Alumnen Hanna Smedberg arbetar idag som konsult inom IT-management och berättar i en intervju om varför hon valde att studera på JENSEN yrkeshögskola.

Bild Bluegarden.jpg

Lena hittade sin nya medarbetare genom LIA
Lena Aspengren är en erfaren IT-projektledare på företaget Bluegarden, och när hon behövde förstärka sitt team valde hon att annonsera ut en LIA-plats via JENSEN educations hemsida.

Mari Puke.jpg

Mari vill bygga broar mellan utbildning och näringsliv
Mari Puke arbetar idag som rekryterings- och konsultansvarig på Athega och är aktiv i ledningsgruppen för utbildningen Systemutvecklare Java.

fredrik.jpg

Studenten Fredrik Andersson
Fredrik Andersson studerar till digital kommunikatör och tycker att det bästa med utbildningen är att den är på riktigt då du kan kombinera studierna med ditt arbete.

Pernilla.jpg

Alumn Pernilla Sund
Pernilla Sund utbildade sig till testare på JENSEN yrkeshögskola och tvekade inte en sekund på att satsa på en karriär inom IT.

Pablo.jpg

"Man måste vara nyfiken, kommunikativ och strukturerad"
Pablo Garcia Munoz är Senior Test & Quality Specialist på företaget Quality Point och medverkar i ledningsgruppen för utbildningen Teknisk testare.

Helena.jpg

"Det är aldrig för sent att lära sig något nytt"
Alumnen Helena Erlingsson arbetar idag som testare efter att ha gått en utbildning på JENSEN yrkeshögskola.

Nöjda studerande

"JENSEN yrkeshögskola och dess personal är väldigt tillgänglig och de arbetar hela tiden på att anpassa utbildningens innehåll efter arbetsmarknadens behov. Det i kombination med att utbildningen ger en både praktisk och teoretisk kunskap, gör att det känns som att jag på kort tid får en genväg till ett bättre framtida jobb."

Läs mer