Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN connect

JENSEN erbjuder olika möjligheter för samarbete mellan näringsliv och skola. För er som behöver rekrytera eftertraktad kompetens rekommenderar vi att ta emot studerande på LIA (lärande i arbete). Vi kan även skräddarsy utbildningslösningar för er befintliga personal till ett bra pris.

Om JENSEN Kontakt


Vi erbjuder

Samarbete

Ett fördjupat samarbete kan skapa värde för företag på många olika sätt, som alla ytterst syftar till lyckade rekryteringar.

Kompetensutveckling

Vi erbjuder fortbildning och vidareutbildning för yrkesverksamma där utbildningen finansieras av personens arbetsgivare.

Konsultuppdrag

Vår målsättning är att alla våra konsulter är yrkesverksamma personer som undervisar inom det som de arbetar med.

9/10_far_jobb

Jobb i rätt bransch

9/10 av alla deltagare som genomför våra Yh-utbildningar får jobb i rätt bransch. Rikssnittet ligger på 6/10. 

96_rekommenderar

Rekommendationer

96 % rekommenderar JENSEN yh! Det ser vi som ett bra betyg på att vi bedriver utbildning med hög kvalitet.

Reportage

"IT-projektledare behövs överallt"

Carina Höyheim från Metier, som sitter i JENSENs ledningsgrupp för utbildningen IT-projektledare, menar att behovet av IT-projektledare är mycket stort, och ökar hela tiden.

Sanaz fick anställning tack vare LIA

Sanaz Bestouh studerade till IT-projektledare på JENSEN 2015-2016 och gjorde sin praktik på Fujitsu i Kista. Tack vare LIA är hon nu anställd och får arbeta med flera stora företagskunder.

Alumn Hanna Smedberg

Alumnen Hanna Smedberg arbetar idag som konsult inom IT-management och berättar i en intervju om varför hon valde att studera på JENSEN yrkeshögskola.

Elev Fredrik Andersson

Fredrik Andersson studerar till digital kommunikatör och tycker att det bästa med utbildningen är att den är på riktigt då du kan kombinera studierna med ditt arbete.

Lena hittade sin nya medarbetare genom LIA

Lena Aspengren är en erfaren IT-projektledare på företaget Bluegarden, och när hon behövde förstärka sitt team valde hon att annonsera ut en LIA-plats via JENSEN educations hemsida.

Mari vill bygga broar mellan utbildning och näringsliv

Mari Puke arbetar idag som rekryterings- och konsultansvarig på Athega och är aktiv i ledningsgruppen för utbildningen Systemutvecklare Java.

Kontakta oss

Vill du veta mer? Hör av dig till oss via formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

Kontakt

Nöjda studerande

"JENSEN yrkeshögskola och dess personal är väldigt tillgänglig och de arbetar hela tiden på att anpassa utbildningens innehåll efter arbetsmarknadens behov. Det i kombination med att utbildningen ger en både praktisk och teoretisk kunskap, gör att det känns som att jag på kort tid får en genväg till ett bättre framtida jobb."

Läs mer