Intervju med eleven Marika

Marika Nilsson läser till IT-projektledare i Göteborg och gillar att utbildningen innehåller både praktiska och teoretiska moment.

Marika Nilsson

Vad har du hittills fått lära dig på utbildningen?

Hittills på utbildningen har jag fått lära mig olika projektledningsmetoder och jag känner att mitt tekniska vokabulär utvecklas varje dag. Det senaste vi fått lära oss är att faktiskt leda “riktiga” projekt där vi projektleder utvecklarna från JENSENs andra Yh-utbildningar och får på så vis öva på ledarskap och den dokumentation som krävs när man driver projekt.

Varför valde du JENSEN yh och vad är det bästa med din utbildning?

Jag valde JENSEN yh för att de gav ett väldigt positivt och professionellt intryck vid antagningen. Likadant som jag ställer krav på utbildningen så ställde JENSEN krav på mig som student vilket gav ett seriöst och robust intryck. Det bästa med utbildningen är att den kombinerar teori med praktik och vi får även i skolan öva rent praktiskt på att iträda vår framtida roll som projektledare.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

När det kommer till framtidsplaner så tänker jag mig att jag ska göra min andra praktik utomlands och förhoppningen är sedan att detta blir en tillsvidaresysselsättning.

Skulle du rekommendera JENSEN yh till en vän?

Absolut skulle jag rekommendera JENSEN yh! JENSEN har som sagt ett professionellt bemötande och har en flexibilitet att anpassa utbildningarna efter det behov som uppstår.


Ansök till höstens utbildningar:

Ansök

Läs mer om utbildningarna:

 IT-projektledareDigital kommunikatör