Nöjda studerande

Niklas
JENSEN yrkeshögskola och dess personal är väldigt tillgänglig och de arbetar hela tiden på att anpassa utbildningens innehåll efter arbetsmarknadens behov. Det i kombination med att utbildningen ger en både praktisk och teoretisk kunskap, gör att det känns som att jag på kort tid får en genväg till ett bättre framtida jobb.
- Niklas Grönlund, IT-projektledare
Hanna
JENSEN yrkeshögskola har stenkoll på arbetsmarknaden och anpassar hela tiden vår​a studier utifrån marknadens efterfrågan. Detta gör att min utbildning innehåller de viktigaste och mest aktuella områdena inom IT-projektledning och ger mig en mycket bra grund att stå på inför arbetslivet, samtidigt som jag har riktigt kul när jag lär mig. Jag har även blivit medveten om hur viktigt det är att nätverka, vilket ytterligare ökar mina chanser till en bra anställning efter examen.​
- Hanna Smedberg, IT-projektledare
Didrik
JENSEN yrkeshögskola ger oss en bra variation mellan teori och praktik, och jag uppskattar verkligen att vi faktiskt får sitta ner och koda hela tiden, det förbereder oss för LIA:n och vår framtida yrkesroll! Vi har en bra kommunikation mellan oss studerande och både vår lärare och vår utbildningsledare, vilket tillsammans med LIA:n motiverar oss att lära oss mer. Just LIA:n är ett roligt inslag, man känner verkligen att man har ett tydligt mål att sikta mot. Att vi dessutom, förutom Java, får lära oss en del om HTML, CSS, JavaScript och SQL gör att jag känner att vi får en bra helhetbild av IT-världen!
- Didrik Lind, Systemutvecklare Java
Saman

Genom JENSEN yrkeshögskola får jag en stor chans att få ett bra jobb efter avslutad examen, samtidigt som jag får goda möjligheter att bygga upp mitt nätverk inom IT-området. Här på utbildningen finns det likasinnade att dela idéer och tankar med. Innan utbildningen hade jag en väldigt begränsad erfarenhet av programmering, men kunskaperna jag får på utbildningen, tillsammans med min erfarenhet som grafisk formgivare, gör att jag kommer att kunna programmera kompletta appar som blir en bra, professionell slutprodukt, både estetiskt och tekniskt.
 

- Saman Movaghar, JavaScript-utvecklare