Välkommen till JENSEN yrkeshögskola!

Vi på JENSEN yrkeshögskola har utbildat för näringslivet sedan 2009. Idag erbjuder vi 15 olika utbildningar i Stockholm, Malmö och Göteborg inom IT, fastighet och djurvård. Vi står för hög kvalitet och långsiktighet.

“Träning för verkligheten” är vårt utbildningskoncept som innebär att vi på JENSEN YH förbereder dig för din framtida karriär. På JENSEN får du de ämneskunskaper och yrkeskompetenser som näringslivet efterfrågar. Våra lärare kommer direkt från branschen och har både utbildning, kunskap och erfarenhet av de områden de utbildar inom.

Djupa ämneskunskaper – våra utbildningar innehåller avancerade kurser inom det yrke du ska arbeta – vi värdesätter spetskunskaper högt på JENSEN och ser till att du får kompetenta och kunniga lärare inom kärnan i ditt framtida yrke.

Vi tränar dig även i självledarskap under utbildningen. En utvecklad förmåga att kunna leda sig själv kommer hjälpa dig att bli ännu mer framgångsrik i din framtida karriär. Vår ambition är att du ska utvecklas både i din blivande yrkesroll och som person under din tid hos oss. Vi har ett nära samarbete med de företag som anställer våra studerande efter utbildningen. Detta gör att du bland annat erbjuds intressanta gästföreläsare under din utbildning. De företag som vi samarbetar med erbjuder även dig som student praktikperioder (LIA) och anställer även i stor utsträckning våra studerande efter utbildningen.

Välkommen att ta ditt nästa steg i karriären tillsammans med oss!

Per Andersson,
Verksamhetschef JENSEN yrkeshögskola