Lärarforum

JENSEN yrkeshögskolas lärarforum är ett pedagogiskt forum för dig som lärare där du kan utbyta erfarenheter med andra lärare, få inspiration och därmed kunna leverera ännu bättre kurser som ännu bättre sitter ihop i en helhet. Här ska vi jobba för att få ännu nöjdare studenter som funkar bra på arbetsmarknaden.

  • Tanken är att vi träffas några gånger per termin, ibland på plats på JENSEN, ibland på distans.
  • Första gången kommer vi jobba med temat ”rolig och stimulerande utbildning online och i klassrum”. Vi gör en workshop i Metro Retro, diskuterar i grupper och delar med oss av tips till varandra. Vi kommer också samla in önskemål för kommande träffar.
  • Träffarna är tänkta att passa alla lärare oavsett erfarenhet. Vi delar med oss av tips för att skapa utbildningar i världsklass.

ULF ERIKSSON UTBILDAR
Lärarforumet leds av Ulf Eriksson som jobbar som lärare hos oss. Ulf har byggt upp utbildningsverksamheter, coachat lärare och utbildat i 20 år. Här på JENSEN står Ulf i klassrummet i Stockholm och Göteborg och undervisar i digitala verktyg, agilt arbetssätt, individ-och grupputveckling och test-och kravhantering.

Ulf