Välkommen till JENSEN yrkeshögskola!

Vi är en liten aktör med stort engagemang och bred erfarenhet. Vi har bedrivit vuxenutbildning sedan 1996 och yrkeshögskola sedan utbildningsformen startade 2009. Vi är specialiserade på få branscher, vilket ger oss en väldigt god möjlighet att kunna bli riktigt vassa på just de områden där vi bedriver vår verksamhet.

JENSEN yrkeshögskola har gedigen kompetens och erfarenhet i att säkerställa att just din utbildning blir så bra som branschen förväntar sig att den skall vara. För det är i slutändan det som allt handlar om - att du skall vara så anställningsbar som möjligt när du tar din examen. För oss finns inga andra prioriteringar gentemot dig, det är prioritet 1, 2 och 3!

Tack vare att vi är relativt små, kan vi ge varje studerande ett individfokus. När du studerar hos oss vet våra utbildningsledare vem du är och du har aldrig långt till att få hjälp, vare sig det handlar om stöd kring dina studier, eller bollande om din framtid.

Vi tror att du är en ambitiös person som vet vad du vill. Vi kommer att ställa krav på dig, för vi vet vad branschen vill ha. Tillsammans ser vi till att hjälpas åt så att du kan ta nästa stora steg i din karriär!

Med vänlig hälsning,

Mats Wermelin
Verksamhetschef